Eggs Benedict

Emilie Qvist Kjærgaard, Kokkeelev

Mød din underviser

Emilie Qvist Kjærgaard
26 år, Kokkeelev

“Jeg brænder for at lave god mad af gode, rene råvarer. Jeg er vokset op på et økologisk landbrug. Af den grund går jeg rigtig meget op i samarbejdet mellem kokke, landmænd og gæsten. Vi skal sammen skabe en bedre madkultur i Danmark.”

@millerqvist

Før du går i gang

Råvarer (6 små portioner)

200g smør

1 citron

400g frisk spinat

6 skiver rugbrød (eller andet brød)

8 æg

Køb eventuelt flere æg, såfremt pocheringen skulle gå galt undervejs.  


Nødvendige basisvarer:

Salt og peber

Smagsneutral olie

Æblecidereddike

Udstyr

1 kasserolle

2 små gryder

1 pande

1 låg til pande (eller tallerken)

1 paletkniv

1 hulske eller stor ske

1 piskeris

Skeer til smagning

Opskrift

Det kan være en god idé at printe opskriften ud, så du kan bevare overblikket undervejs i aktiviteten. Du kan downloade opskriften nedenfor.

Din guide til: Eggs Benedict

12 minutter 41 sekunder

Det er en god idé at se hele videoen igennem én gang, før du selv går i gang med at lave dine egne Eggs Benedict.
Så kommer der ikke nogle overraskelser undervejs og du har mulighed til at finde alt du skal bruge frem i god tid.

Pocherede æg

  • Slå æg ud
  • Tilsæt eddike
  • Pochér 3-4 minutter
  • Opbevar i koldt vand

Hollandaise

  • Smelt smør
  • Pisk æg og eddikke over varme
  • Tilsæt smør under piskning
  • Hold tempereret

Spinat

  • Skyld spinat
  • Steg kort på varm pande
  • Dæk med låg 
  • Anret på ristet brød med andre elementer

🎉🏆 Tillykke! 🏆🎉
Du har gennemført aktiviteten

Vi er glade for at du har taget dig tid til at gennemføre aktiviteten og vi håber du har lært noget nyt undervejs.

Hvis du kunne lide aktiviteten og har lyst til at lære mere om uddannelsen kan du lære meget mere på Hotel- og Restaurantskolens hjemmeside nedenfor.

Nyttige links

Hotel- og Restaurantskolen

Vigerslev Allé 18, 2500 Valby
Tlf: 33 86 22 00
E-mail: hrs@hrs.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Smagsprøvers nyhedsbrev for at få opdateringer når der kommer nye aktiviteter på hjemmesiden og andre spændende nyheder.

Copyright © Hotel- og Restaurantskolen 2021