Tærte Med Æblefyld

Omar 17, Kokkeelev

Mød Omar

Omar Vad
17 år, Kokkeelev

“Jeg hedder Omar. Jeg kommer fra Kenya, hvor jeg har boet i 10 og jeg har nu boet i Danmark i 7 år og er meget glad for det. Jeg startede på HRS i 10. klasse og er nu på G2. Jeg har vidst siden 8. klasse, at jeg skulle leve af at lave mad. Og siden jeg var barn, har jeg været med min mor i køkkenet og det har virkelig givet mig blod på tanden.

Før du går i gang

Råvarer

600g Æbler (6-8 Stks)

275g Hvedemel

150g Rørsukker

200g Smør

2 Æg

Kanel

Vaniljesukker

Salt

Cremefraiche

Udstyr

1 Skarp Kniv

2 Store Skåle

1 Lille Skål

1 Mellemstor Gryde

1 Gaffel, Teske & Spiseske

1 Grydeske

1 Skærebræt

1 Stort Ildfast Tærtefad

Husholdningsfilm

Opskrift

Det kan være en god idé at printe opskriften ud, så du kan bevare overblikket undervejs i aktiviteten. Du kan downloade opskriften nedenfor.

Din guide til: Æbletærte

11 minutter 22 sekunder

Det er en god idé at se hele videoen igennem én gang, før du selv går i gang med at lave din egen tærte med fyld.
Så kommer der ikke nogle overraskelser undervejs og du har mulighed for at finde alt du skal bruge frem i god tid.

Forberedelse

  • Klargør & afvej ingredienser
  • Bland sammen
  • Kog op ingredienser op
  • Forbag tærte

Samling

  • Saml tærte & fyld
  • Bag i 15-25 min
  • Pynt med friske æbler
  • Bag færdig i 3-5 min

Servering

  • Bland cremefraiche creme
  • Skær den afkølede tærte
  • Nyd!

OBS – Hvis du ønsker en lækker cremefraiche/sukkercreme til kan du finde opskriften ovenfor i opskrift dokumentet. Omar gennemgår hvordan man laver denne creme lige her:

🎉🏆 Tillykke! 🏆🎉
Du har gennemført aktiviteten

Vi er glade for at du har taget dig tid til at gennemføre aktiviteten og vi håber at du har lært noget nyt undervejs.

Hvis du kunne lide aktiviteten og har lyst til at lære mere om tjeneruddannelsen eller Hotel- og Restaurantskolens andre uddannelser kan du læse mere her:

Nyttige links

Hotel- og Restaurantskolen

Vigerslev Allé 18, 2500 Valby
Tlf: 33 86 22 00
E-mail: hrs@hrs.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Smagsprøvers nyhedsbrev for at få opdateringer når der kommer nye aktiviteter på hjemmesiden og andre spændende nyheder.

Copyright © Hotel- og Restaurantskolen 2021